Beijer Electronics Group håller kapitalmarknadsdag 7/12

2022-11-15

Beijer Electronics Group genomför sin kapitalmarknadsdag onsdagen den 7 december klockan 13.00-16.00 hos Erik Penser Bank i Stockholm. Vid kapitalmarknadsdagen kommer ledningen att ge en uppdatering av koncernens strategi för fortsatt hållbar och lönsam tillväxt.

”Beijer Electronics Group har gjort en omfattande förändringsresa. Vi är stolta över att idag ha en växande affär med god lönsamhet, men ser samtidigt att det finns mer att göra. Vi arbetar vidare i linje med vår fokuserade strategi och ser över målen framåt”, säger Jenny Sjödahl, VD och koncernchef.

Under kapitalmarknadsdagen kommer följande representanter för bolaget att deltaga:

Jenny Sjödahl, VD och koncernchef, Beijer Group
Joakim Laurén, vVD och CFO, Beijer Group
Axel Gustafson, VP Product Management, affärsenheten Beijer Electronics
Erik Danielsson, VP Sales, affärsenheten Westermo

Ett detaljerat schema för eftermiddagen kommer att publiceras på hemsidan beijergroup.se.

Presentationerna kommer att hållas på svenska.

Fysiskt deltagande på plats förutsätter anmälan senast måndagen den 5 december via denna länk. Enklare lunch serveras från klockan 12.00 till anmälda deltagare.

Kapitalmarknadsdagen kommer att livesändas här på Youtubeoch finns även tillgänglig i efterhand på hemsidan tillsammans med presentationerna från dagen.

Tid: Onsdagen den 7 december klockan 13.00 (lunch klockan 12.00)

Plats: Erik Penser Bank, Apelbergsgatan 27, Stockholm


För mer information kontakta:

Vice VD och CFO Joakim Laurén, tel +46 (0)40 35 84 96, mobil +46 (0)703 35 84 96


Beijer Electronics Group AB är en global teknikkoncern som erbjuder avancerade digitala lösningar för industriell datakommunikation samt för styr- och kontrollsystem och IIoT. Bland koncernens kunder återfinns flera världsledande globala företag. Sedan starten 1981 har BEIJER GROUP utvecklats till en multinationell koncern bestående av kompletterande affärsenheter med en försäljning på 1,6 miljarder kronor 2021.

Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm Main Markets Mid Cap-lista under symbolen BELE. www.beijergroup.se